Rekondpaketen – Vår klassiker, någonting vi på Shiners är stolta över
Vi har rekonditionerat hundratals bilar i Stockholm och varenda kund är nöjd. Utvändigt poleras bilen i fyra steg. Först tar vi bort smuts och alla fläckar från lacken. Många rekondföretag nöjer sig med det, men inte vi. Efter de första ingreppen finpolerar vi hela bilen, de flesta repor går bort, bara de djupaste som bara lackering kan fixa återstår. I princip så funkar det så att man repar fram en fin och fräsch yta på bilen.

Efter poleringen finns det olika alternativ man kan välja bland. Man kan välja vax eller lackskydd.Väljer du vax eller lackskydd så rekommenderar vi de bästa alternativen som passar just din bil. Meningen med de medlen är att man förvarar den fina ytan man har polerat fram som den är, de skyddar mot blekning, bilen blir lättbehandlad, all smuts stöts bort. Kom till oss vid intresse så berättar vi mer om våra produkter.

 

Invändigt kemtvättas all tygklädsel med en vakuum-dammsugare. Vi behandlar tyget, efter det suger vi ut all vätska, rengöringsmedlen tillsammans med smutsen. Så inte bara ytan blir ren, utan det man inte ser, exempelvis skummet i sätena med. På så sätt blir klädseln som ny och all dålig lukt (cigg, djur och dylikt) försvinner. Alla svårtåtkomliga platser i bilen rengörs med ånga eller lufttryck. Man kan även välja impregnering som tillval, som även funkar utmärkt på cabbar. Impregneringen vi har täpper alla porer på tyget, så man kan hälla Coca Cola eller Ketchup utan att vara rädd att det fläckar sig.

Med andra ord; hela bilen blir ren, fräsch och enklare att ta hand om efteråt.

När bilen är ny så har vi lite olika förslag på hur du håller den fräsch längre. Vi har en s.k. silikonfolie som vi redan har monterat på hundratals bilar. Folien värms på lacken, den är enkel att ta bort i framtiden, och syftet med den är att den skyddar lacken mot stötar och repor.